19 березня 2024

Підсумки першого етапу сертифікації педагогічних працівників

12 березня на сайті Українського центру оцінювання якості освіти розміщено тестові зошити із завданнями незалежного тестування фахових знань та вмінь, з якими працювали вчителі початкових класівукраїнської мови і літератури та математики відповідноА також оприлюднено правильні відповіді, тож учасники / учасниці сертифікації можуть себе перевірити.

Фахівці відділу сертифікації Українського центру оцінювання якості освіти в прямих етерах на YouTube-каналі центру прокоментували правильні відповіді на тестові завдання.

Розбір завдання 1–39 загального блоку, який стосується розділів «Управління освітнім процесом», «Партнерська взаємодія з учасниками освітнього процесу», «Організація освітнього середовища», «Комунікація державною мовою з дотриманням норм української літературної мови», «Створення й підтримка цифрового середовища для ефективного навчання…» (19 березня).

Розбір завдань незалежного тестування ВЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ з розділів «Методики навчання освітніх галузей, визначених Державним стандартом початкової освіти» та «Система теоретичних знань з освітніх галузей, визначених Державним стандартом початкової освіти» (20 березня).

Розбір завдань 40-90 незалежного тестування ВЧИТЕЛІВ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА ЛІТЕРАТУРИ з розділів «Методики й технології навчання предметів та інтегрованих курсів мовно-літературної освітньої галузі», «Система теоретичних знань з предметів та інтегрованих курсів мовно-літературної освітньої галузі, необхідна для реалізації вимог державних стандартів середньої освіти» (22 березня).

Розбір завдань 40-75 незалежного тестування ВЧИТЕЛІВ МАТЕМАТИКИ з розділів «Методики й технології навчання предметів та інтегрованих курсів математичної освітньої галузі», «Система теоретичних знань з предметів та інтегрованих курсів математичної освітньої галузі, необхідна для реалізації вимог державних стандартів середньої освіти» (22 березня).



 

Немає коментарів:

Дописати коментар