15 березня 2024

Проведено інструктивно-методичні наради з питань реєстрації на НМТ-2024

14-15 березня 2024 року центром моніторингу якості освіти, ЗНО та аналітичної діяльності ТОКІППО спільно із заступником директора з питань зовнішнього незалежного оцінювання і моніторингу якості освіти Юрієм Шайнюком на платформі сервісу відеоконференцій Google Meet проведено  дві інструктивно-методичні наради «Особливості реєстрації на НМТ-2024. Програма реєстрації». У заходах взяли участь педагогічні працівники, які здійснюють роз’яснювальну роботу з питань ЗНО/НМТ, координують питання реєстрації на НМТ-2024 в закладах професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти області, представники місцевих органів управління освітою, центрів професійного розвитку педагогічних працівників, які координують питання ЗНО/НМТ в територіальних громадах, представники закладів інституційного догляду та виховання дітей області.

Заступник директора з питань зовнішнього незалежного оцінювання і моніторингу якості освіти Юрій Шайнюк ознайомив учасників наради з нормативно-правовим забезпеченням організації та проведення національного мультипредметного тесту у 2024 році, особливостями НМТ-2024.

Завідувач центру моніторингу якості освіти, ЗНО та аналітичної діяльності Людмила Онищук продемонструвала програму реєстрації, детально проаналізувавши кожен із етапів. Особливо наголошувалося на правильному завантаженні фото- та сканкопій документів, необхідних для реєстрації, виборі місця перебування під час проведення НМТ.

Доповідачі наголосили учасникам нарад на важливості проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед випускників та батьківської громадськості з питань реєстрації на НМТ, проведення національного мультипредметного тесту.


НАГАДУЄМО! Реєстрація для участі в НМТ триватиме з 14 березня до 11 
квітня 2024 року на сайті УЦОЯО

Немає коментарів:

Дописати коментар