28 червня 2023

Організаційно-методичний супровід ЄВІ/ЄФВВ

У червні-липні в Україні триватимуть вступні випробування для вступу на другий (магістерський) рівень вищої освіти. Учасники складатимуть єдиний вступний іспит (тест загальної навчальної компетентності та тест з іноземної мови) і єдине фахове вступне випробування (оцінювання рівня підготовленості вступника з фаху).

Для підготовки персоналу, задіяного до роботи у тимчасових екзаменаційних центрах Тернопільщини, методистами центру моніторингу якості освіти, ЗНО та аналітичної діяльності спільно із заступником директора з питань зовнішнього незалежного оцінювання та моніторингу якості освіти ТОКІППО Шайнюком Ю. Ч. проведено ряд інструктивно-методичних заходів. Відповідальних за тимчасові екзаменаційні центри, помічників відповідальних, старших інструкторів, інструкторів, чергових  ознайомлено з регламентом роботи ТЕЦ у 2023 році, функційними обов’язками персоналу пункту тестування, особливостями роботи електронного сервісу тестування. Проаналізовано нестандартні ситуації, що можуть виникнути в тимчасових екзаменаційних центрах під час проведення вступних випробувань, дії персоналу ТЕЦ під час повітряних тривог.

Зичимо спокійної праці та успішного проведення тестування всім залученим до проведення єдиного вступного іспиту та єдиного фахового вступного випробування у 2023 році, а вступникам – достойних результатів! 

Немає коментарів:

Дописати коментар