06 червня 2023

НМТ-2023: підготовка персоналу ТЕЦ

В Україні розпочалася основна сесія національного мультипредметного тесту. Зареєстровані учасники вже володіють інформацією про дату, час та місце проведення НМТ. 

В заходах взяли участь відповідальні особи в округах тестування, відповідальні за тимчасові екзаменаційні центри, помічники відповідальних за ТЕЦ, педагогічні, науково-педагогічні працівники, які залучені до виконання функцій старших інструкторів, інструкторів, чергових в ТЕЦ.


Методистами центру моніторингу якості освіти, ЗНО та аналітичної діяльності ТОКІППО спільно із заступником директора з питань зовнішнього незалежного оцінювання та моніторингу якості освіти Шайнюком Ю. Ч. проведено ряд заходів щодо підготовки персоналу, задіяного для роботи у тимчасових екзаменаційних центрах для проведення НМТ-2023: консультації, навчання, тренінги, семінари, круглі столи.

Розглянуто, проаналізовано та ознайомлено всіх задіяних осіб з регламентом роботи тимчасового екзаменаційного центру (Шайнюк Ю. Ч.), роботою відповідального та старшого інструктора в електронному сервісі НМТ (Онищук Л. З., Олійник О. Й., Марфут Л. М.). Детально проаналізовано технологічні карти відповідального, помічника відповідального, інструктора, чергового. Відповідальні особи, задіяні для роботи у тимчасових екзаменаційних центрах для проведення НМТ-2023, обговорили питання щодо вирішення нестандартних ситуацій, що можуть виникнути в тимчасовому екзаменаційному центрі, дії персоналу ТЕЦ під час повітряної тривоги.

Зичимо спокійної праці та успішного проведення тестування всім відповідальним за проведення національного мультипредметного тесту у 2023 році, а учасникам НМТ – отримати високі результати та вступити в омріяні заклади вищої освіти.

Немає коментарів:

Дописати коментар