07 квітня 2023

Проведено інструктивно-методичні наради щодо реєстрації на НМТ-2023

04 квітня 2023 року центром моніторингу якості освіти, ЗНО та аналітичної діяльності ТОКІППО спільно із заступником директора з питань зовнішнього незалежного оцінювання і моніторингу якості освіти Юрієм Шайнюком на платформі сервісу відеоконференцій Google Meet проведено  дві інструктивно-методичні наради «Особливості реєстрації на НМТ-2023». У заходах взяли участь педагогічні працівники, які здійснюють роз’яснювальну роботу з питань ЗНО/НМТ, координують питання реєстрації на НМТ-2023 в закладах професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти області, представники місцевих органів управління освітою, центрів професійного розвитку педагогічних працівників, які координують питання ЗНО/НМТ в територіальних громадах, представники закладів інституційного догляду та виховання дітей області.

Заступник директора з питань зовнішнього незалежного оцінювання і моніторингу якості освіти Юрій Шайнюк ознайомив учасників наради з нормативно-правовим забезпеченням організації та проведення національного мультипредметного тесту у 2023 році, особливостями реєстрації на НМТ.

Завідувач центру моніторингу якості освіти, ЗНО та аналітичної діяльності Людмила Онищук продемонструвала програму реєстрації, детально проаналізувавши кожен із етапів. Особливо наголошувалося на правильному завантаженні фото- та сканкопій документів, необхідних для реєстрації, виборі місця перебування під час проведення НМТ.

Доповідачі наголосили учасникам нарад на важливості проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед випускників та батьківської громадськості з питань реєстрації на НМТ, проведення національного мультипредметного тесту.

НАГАДУЄМО! Реєстрація для участі в НМТ триватиме з 03 квітня до 03 травня 2023 року на сайті УЦОЯО.

Немає коментарів:

Дописати коментар