12 квітня 2023

Практикуми «НМТ-2023: проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи в закладі освіти» для класних керівників 11-х класів ЗЗСО

Які особливості НМТ-2023? Яке нормативно-правове забезпечення національного мультипредметного тесту? Яку інформаційно-роз’яснювальну роботу провести в закладах освіти з педагогами, класними керівниками, учнями та батьками питань НМТ та які особливості програми реєстрації?

Ці  та низка інших питань розглядалися з 05 по 07 квітня 2023 року на практикумах «НМТ-2023: проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи в закладі освіти» для класних керівників 11-х класів закладів загальної середньої освіти міста Тернополя, Тернопільського, Чортківського та  Кременецького районів. Загалом у даних заходах взяло участь близько 240 освітян області.

На практикумах обговорювалися важливі аспекти НМТ, а саме:

- Нормативно-правове забезпечення національного мультипредметного тесту в 2023 році. Календарний план організації та проведення НМТ-2023 (Юрій Шайнюк, заступник директора з питань ЗНО та моніторингу якості освіти).

- Інформаційно-роз’яснювальна робота в закладах освіти з питань організації та проведення національного мультипредметного тесту в 2023 році (Людмила Онищук, методист, в. о. завідувача центру моніторингу якості освіти, ЗНО та аналітичної діяльності).

- Реєстрація випускників закладів загальної середньої освіти на національний мультипредметний тест. Ознайомлення з програмою реєстрації (Ольга Олійник та Лілія Марфут, методисти центру моніторингу якості освіти, ЗНО та аналітичної діяльності).

- НМТ-2023: методичні аспекти партнерської співпраці класного керівника з учнями та батьками (Оксана Сесик, методист центру виховної роботи, захисту прав дитини та громадянської освіти).                                    

Щиро дякуємо усім учасникам заходу за активну участь, доречні запитання і бажаємо вчасно та коректно надати допомогу під час реєстрації випускників закладів загальної середньої освіти на НМТ-2023, а їхнім учням, незважаючи на складні умови сьогодення, успішно скласти національний мультипредметний тест.

Немає коментарів:

Дописати коментар