23 грудня 2022

Оприлюднено Звіт про результати вступних випробувань до магістратури у 2022 році

Український центр оцінювання якості освіти підготував офіційний звіт про проведення МКТ/МТНК у 2022 році, з ним можна ознайомитися в підрозділі «Звіти / дані» розділу «Вступні випробування 2022».

У звіті подано матеріали, що стосуються підготовки до проведення МКТ і МТНК (нормативно-правове забезпечення, формування реєстраційної бази учасників), представлено статистичні характеристики спільноти учасників МКТ і МТНК, надано інформацію про систему ТЕЦ, у яких було проведено тестування, подано статистичні матеріали щодо МКТ та МТНК у розрізі різних параметрів (стать, вік учасників, регіон проходження тестування). У висновках узагальнено інформацію про деякі найважливіші характеристики цьогорічних МКТ і МТНК.

 Окрім офіційного звіту, у рубриці «Вступні до магістратури. Звіти/Дані» розміщено деперсоніфіковані дані за результатами МКТ і МТНК 2022 року, де подано знеособлені результати вступного випробування.

Ця інформація дасть змогу експертам та аналітикам у дослідженнях якості середньої освіти спиратися на масові, цілісні й достовірні дані, отримані під час проведення МКТ і МТНК.


Немає коментарів:

Дописати коментар