10 травня 2019

Відбувся семінар-практикум "Організаційно-методичний супровід ЗНО-2019"

   21 травня 2019 року в Україні стартує основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. Триватиме вона до 13 червня 2019 року.
   Для проведення тестування у Тернопільській області створено 41 пункт зовнішнього незалежного оцінювання. До роботи в пунктах буде залучено близько двох з половиною тисяч педагогічних  та науково-педагогічних працівників.
   7-8 травня 2019 року в Тернопільському ОКІППО відбувся семінар-практикум  з питань організації та проведення  в області зовнішнього незалежного оцінювання «Організаційно-методичний супровід проведення ЗНО-2019». В процесі роботи підготовку та сертифікацію пройшли 13 відповідальних осіб в округах тестування, 45 уповноважених осіб УЦОЯО, 41 відповідальний за пункт проведення ЗНО та стільки ж помічників відповідальних за пункти проведення ЗНО.
   Семінар-практикум організований спільними зусиллями Івано-Франківського РЦОЯО (в особі  начальника методичного відділу Гарасимчук З.І.) та Тернопільського ОКІППО (заступником директора Шайнюком Ю.Ч., завідувачем центру моніторингу якості освіти, ЗНО та інформаційно-аналітичної діяльності Онищук Л.З., методистом центру Олійник О.Й.)
Наступний етап підготовки – робота в округах проведення ЗНО: навчання та сертифікація  старших інструкторів, інструкторів та чергових. 

Немає коментарів:

Дописати коментар