29 жовтня 2018

Засідання Школи новопризначеного методиста

26 жовтня 2018 року методисти центру моніторингу якості освіти, ЗНО та інформаційно-аналітичної,  видавничої діяльності  та відділу менеджменту, координації та комунікації методичних служб Тернопільського ОКІППО спільно провели чергове засідання Школи методиста на тему: «Моніторинговий підхід в організації методичної роботи з педагогічними кадрами».
Мета заходу – формування позитивної мотивації  методистів щодо їх професійного зростання; сприяння розвитку фахової майстерності працівників методичних структур; удосконалення управління методичною роботою на основі моніторингових досліджень.
На проблемах методичного супроводу внутрішньої системи забезпечення якості освіти у закладах загальної середньої освіти зосередила увагу присутніх методист, в.о. завідувача відділу менеджменту, координації та комунікації методичних служб Соболяк Л.Є.
Методист центру моніторингу якості освіти, ЗНО та інформаційно-аналітичної,  видавничої діяльності Олійник О.Й. ознайомила учасників заходу з технологією організації моніторингових досліджень в освіті. Новопризначені методисти вчилися складати програми моніторингових досліджень.

На важливості моніторингу у плануванні методичної роботи наголосила методист, в.о. завідувача центру моніторингу якості освіти, ЗНО та інформаційно-аналітичної,  видавничої діяльності Онищук Л.З. Вона провела практичне заняття «Дослідження факторів впливу на результативність освітнього процесу». 


Немає коментарів:

Дописати коментар