22 жовтня 2018

Відбувся тренінг «Технології проведення внутрішкільного моніторингу якості освіти»

18 та 19 жовтня 2018 року центром моніторингу якості освіти, ЗНО та інформаційно-аналітичної, видавничої діяльності проведено тренінг для директорів закладів загальної середньої освіти, заступників директорів з навчально-виховної роботи.
Мета тренінгу – підвищення рівня управлінської компетентності директорів закладів загальної середньої освіти, заступників директорів з навчально-виховної роботи з питань організації та проведення внутрішкільного моніторингу якості освіти.

У перший день тренінгу заступник директора з питань моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання ТОКІППО Шайнюк Ю. Ч. ознайомив учасників тренінгу з нормативно-правовим забезпеченням моніторингу якості освіти в Україні, засадами формування внутрішньої системи забезпечення якості освіти.


Спільно з методистами центру моніторингу якості освіти, ЗНО та інформаційно-аналітичної, видавничої діяльності Онищук Л.З. та Олійник О.Й. керівники/заступники керівників закладів освіти шукали шляхи подолання проблем, що виникають при впровадженні внутрішкільного моніторингу, вчилися складати програми моніторингових досліджень.
Другий день тренінгу був присвячений автоматизації процесу збору та аналізу інформації. Під керівництвом Онищук Л.З. учасники удосконалювали навички використання табличного редактора Microsoft Excel в аналітичній діяльності керівника.

Заняття пройшло у довірливій, щирій, творчій атмосфері.
Учасники тренінгу отримали іменні сертифікати про проходження навчання із вказаною кількістю годин.

ФОТОРЕПОРТАЖ ...

Немає коментарів:

Дописати коментар