16 травня 2024

Підготовка персоналу тимчасових екзаменаційних центрів для проведення національного мультипредметного тесту

В Україні розпочалася основна сесія національного мультипредметного тесту. Зареєстровані учасники вже володіють інформацією про дату, час та місце проведення НМТ.

Методистами центру моніторингу якості освіти, ЗНО та аналітичної діяльності ТОКІППО (Онищук Л.З., Олійник О.Й., Марфут Л.М.) спільно із заступником директора з питань зовнішнього незалежного оцінювання та моніторингу якості освіти Шайнюком Ю.Ч. проведено ряд заходів щодо підготовки персоналу, задіяного до роботи у тимчасових екзаменаційних центрах для проведення НМТ-2024: інструктивно-методична нарада, тренінги, консультації.

В заходах взяли участь відповідальні особи в округах тестування, відповідальні за тимчасові екзаменаційні центри, помічники відповідальних за ТЕЦ, педагогічні, науково-педагогічні працівники, які залучені до виконання функцій старших інструкторів, інструкторів, чергових в ТЕЦ.

Ознайомлено всіх задіяних осіб з регламентом роботи тимчасового екзаменаційного центру, роботою відповідального та старшого інструктора в електронному сервісі НМТ. Детально проаналізовано технологічні карти відповідального, помічника відповідального, інструктора, чергового. Учасники заходів обговорили питання щодо вирішення нестандартних ситуацій, що можуть виникнути в тимчасовому екзаменаційному центрі, дії персоналу ТЕЦ під час повітряної тривоги.

Зичимо успішного проведення тестування та спокійної праці всім залученим до проведення національного мультипредметного тесту у 2024 році, а учасникам НМТ – отримати високі результати та вступити в омріяні заклади вищої освіти.

Немає коментарів:

Дописати коментар