12 січня 2024

Проведено круглий стіл учителів математики «Сертифікація в системі базової математичної освіти: що потрібно знати педагогу»

12 січня 2024 року для учителів математики та консультантів центрів професійного розвитку педагогічних працівників області проведено круглий стіл «Сертифікація в системі  базової математичної освіти: що потрібно знати педагогу». Близько 60 педагогів області мали нагоду ознайомитись з особливостями реєстрації та проведення сертифікації 2024 року,  обговорити питання підготовки до усіх трьох етапів сертифікації.

Онищук Людмила Зеновіївна, методист, в. о. завідувача центру моніторингу якості освіти, ЗНО та аналітичної діяльності ТОКІППО, яка взяла участь у заході, ознайомила учасників з особливостями реєстрації для участі в сертифікації, звернула увагу на належне оформлення документів та дотримання термінів їх подання. Окрім того, Людмила Зеновіївна детально зупинилась на проходженні І етапу сертифікації. Вона проаналізувала Програму незалежного тестування фахових знань та умінь педагогічних працівників, зокрема, зосередила увагу учителів на питаннях з педагогіки та психології, ключових засадах нормативних документів, практичних вміннях застосування сучасних методів і технологій навчання.

Немає коментарів:

Дописати коментар