05 березня 2023

Про проведення онлайн-нарад «Особливості НМТ-2023»

01 та 03 березня 2023 року у Тернопільському ОКІППО на платформі сервісу Google Meet проведено інструктивно-методичні наради «Особливості НМТ-2023». В заходах взяли участь представники місцевих органів управління освітою, центрів професійного розвитку педагогічних працівників, які відповідають за ЗНО/НМТ в громадах, представники закладів загальної середньої освіти, закладів інституційного догляду та виховання дітей, закладів професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти області.

Заступник директора з питань зовнішнього незалежного оцінювання та моніторингу якості освіти ТОКІППО Юрій Шайнюк ознайомив учасників нарад з особливостями проведення національного мультипредметного тесту у 2023 році: нормативно-правовим забезпеченням, календарем організації та проведення НМТ, форматом тестування, змістом та структурою кожного предмета.  

Методисти центру моніторингу якості освіти, ЗНО та аналітичної діяльності ТОКІППО Людмила Онищук, Ольга Олійник та Лілія Марфут розповіли про перебіг проведення та проаналізували результати національного мультипредметного тесту 2022 року, зосередивши увагу на результативності участі вступників із Тернопільської області. 

На жаль, через зміну налаштувань додатка Meet запис заходів не здійснювався. 


Немає коментарів:

Дописати коментар