16 лютого 2023

Брейнстормінг щодо формування читацької та математичної компетентностей за результатами моніторингових досліджень

14 лютого в ТОКІППО відбулася інструктивно-методична онлайн-нарада «Брейнстормінг щодо  формування читацької та математичної компетентностей за результатами моніторингових досліджень» для консультантів центрів професійного розвитку педагогічних працівників та вчителів початкових класів ЗЗСО Тернопільської області.

Метою проведення наради було формування ключових компетентностей учителя Нової української школи, ознайомлення з результатами та  особливостями проведення моніторингових досліджень в початковій школі, удосконалення знань щодо формування читацької та математичної  компетентностей учнів початкових класів.

Участь у заході взяла  завідувач центру моніторингу якості освіти, ЗНО та аналітичної діяльності Онищук Людмила Зеновіївна. Вона поінформувала присутніх про результати ІІ циклу загальнодержавного зовнішнього моніторингу якості початкової освіти «Стан сформованості читацької і математичної компетентностей випускників початкової школи», порівняла дані, отримані під час проведення моніторингу у 2018 та 2021 роках. 

Детальніше на блозі «Нова українська школа: освітянська спільнота вчителів початкових класів Тернопільщини».


Немає коментарів:

Дописати коментар