28 січня 2023

Мотиваційна зустріч з учителями початкових класів

26 січня 2023 року управління Державної служби якості освіти у Тернопільській області організувало мотиваційну онлайн-зустріч із учителями початкових класів закладів загальної середньої освіти області. Обговорювалися питання проведення сертифікації педагогічних працівників у 2023 році. 

У заході взяла участь методист, в.о. завідувача центру моніторингу якості освіти, ЗНО та аналітичної діяльності ТОКІППО Людмила Онищук. Вона ознайомила учасників зустрічі із програмою реєстрації для участі у сертифікації, зосередивши увагу на створенні реєстраційної картки-заяви, відправці комплекту реєстраційних документів до Івано-Франківського РЦОЯО. Було проаналізовано можливості електронного ресурсу Українського центру оцінювання якості освіти на допомогу учасникам сертифікації.

Сертифікація педагогічних працівників є інструментом та фундаментом для реалізації стратегічного розвитку професійності вчителя, спонукає його до самоосвіти та розвитку професійних компетентностей. Сертифікація - це виклик собі, вихід із зони комфорту, вміння долати труднощі і відкривати нові горизонти. 

Немає коментарів:

Дописати коментар