09 червня 2022

Додатковий період реєстрації на НМТ

 Вступники, які не встигли до 19 квітня створити реєстраційні картки для участі в ЗНО, можуть зробити це 10ー20 червня.

Щоб узяти участь в НМТ вступникам, які цьогоріч НЕ реєструвалися для участі в ЗНО, потрібно:

  • З 10 до 20 червня створити реєстраційну картку, бланк якої формується із використанням спеціального сервісу «Зареєструватися», розміщеного на вебсайті УЦОЯО. Якнайуважніше заповнюйте такі поля: прізвище, ім’я, по батькові (за наявності), дата народження, серія (за наявності) і номер паспортного документа, номер мобільного телефону.

За можливості варто роздрукувати реєстраційну картку, заповнити від руки заяву про участь у тестуванні, вклеїти фото для документів розміром 3×4. До заяви треба додати  копію паспортного документа, копію документа про повну загальну середню освіту (за потреби додати медичний висновок про створення особливих (спеціальних) умов для проходження зовнішнього незалежного оцінювання за формою № 086-3/о) і надіслати такий комплект документів до того регіонального центру оцінювання якості освіти, який зазначено в контрольно-інформаційному листі, сформованому разом із реєстраційною карткою.

Якщо немає можливості скористатися засобами поштового зв’язку, документи можна надіслати на електронну адресу відповідного регіонального центру, вказану в реєстраційному повідомленні. У темі листа слід зазначити своє прізвище, а також те, що це реєстраційні документи. Наприклад: Шевченко_реєстраційні документи.

  • З 01 до 10 серпня уточнити назву населеного пункту для проходження НМТ.
  • До 12 серпня отримати запрошення-перепустку з місцем розташування тимчасового екзаменаційного центру для  проходження НМТ і датою та часом початку тестування.
  • 16–20 серпня узяти участь у додатковій сесії тестування.

Зауважте, що вступники, які під час основного періоду реєстрації сформували реєстраційні картки на сайті Українського центру, однак до 7 червня  з тих чи тих причин не змогли підтвердити своєї участі в НМТ, ПОВТОРНО НЕ РЕЄСТРУЮТЬСЯ, а з 8 до 18 липня підтверджують бажання проходити тестування в додаткову сесію. Докладніше ー за посиланням

Немає коментарів:

Дописати коментар