14 вересня 2021

Відбулася спеціально організована сесія ЄВІ

11 вересня 2021 року відбулася спеціально організована сесія єдиного вступного іспиту з іноземних мов. У Тернополі працювали два пункти тестування: на базі Тернопільської загальноосвітньої школи №27 ім. В. Гурняка та Західноукраїнського національного університету.

Участь у спеціально організованій сесії єдиного вступного іспиту узяли 462 особи із 553 зареєстрованих, що становить 83,5%. Не з’явилися 29 зареєстрованих осіб. 

Для складання англійської мови з’явилися 392 учасники (81,7% від загальної кількості зареєстрованих на цю мову), німецької мови – 67 учасників (97,1% від загальної кількості зареєстрованих на цю мову), французької мови – 3 учасники (75% від загальної кількості зареєстрованих на цю мову).


Із тестовими зошитами та відповідями до завдань єдиного вступного іспиту спеціально організованої сесії можна  ознайомитися в розділі «ЄВІ/ЄФВВ. Учаснику вступних випробувань. Спеціально організована сесія».


Результати вступних випробувань за шкалою 100–200 будуть розміщені на інформаційних сторінках «Кабінет учасника ЄФВВ/ЄВІ» до 20 вересня.

Нагадуємо, що пороговий бал за виконання завдань єдиного вступного іспиту становить 12 тестових балів.


Ознайомитися з таблицями переведення тестових балів у рейтингову оцінку (за шкалою 100−200 балів) в розділі «ЄФВВ/ЄВІ. Учаснику вступних випробувань», обравши відповідну іноземну мову.

Немає коментарів:

Дописати коментар