28 лютого 2021

Відбувся І етап сертифікації педагогічних працівників

27 лютого 2021 року близько 1700 учителів початкових класів закладів загальної середньої освіти України, які  виявили бажання взяти участь у сертифікації педагогічних працівників,  пройшли її І етап – незалежне тестування фахових знань та умінь.

У Тернопільській області для участі у сертифікації зареєструвалися 62 особи. У пункт тестування Тернопільська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №16 ім. В. Левицького з’явилися 58 учителів початкових класів (94% від загальної кількості зареєстрованих).

Упродовж 180 хвилин учасники працювали над тестом, що складався зі 100 завдань, спрямованих на визначення рівня обізнаності педагогів з питань планування та організації освітнього процесу, забезпечення і підтримки навчання, виховання і розвитку учнів, створення освітнього середовища.

Роботу пункту тестування забезпечували науково-педагогічні та педагогічні працівники Тернопільського ОКІППО, закладів загальної середньої освіти м. Тернополя.

 Нагадуємо! Результати незалежного тестування та інформація про допущення чи недопущення учасника сертифікації до участі в наступному етапі буде розміщено в кабінетах учасників сертифікації до 17 березня 2021 року.

У разі виникнення сумнів щодо правильності встановлення результату незалежного тестування, учасник/ця сертифікації може упродовж трьох календарних днів після оголошення результатів незалежного тестування (із урахуванням дня офіційного оголошення) подати апеляційну заяву щодо результатів незалежного тестування до апеляційної комісії при Українському центрі оцінювання якості освіти. Розгляд такої заяви здійснюється протягом семи календарних днів із дня її отримання. 

ФОТОАЛЬБОМ ЗАХОДУ

Немає коментарів:

Дописати коментар