29 січня 2021

Проведено інструктивно-методичні наради з питань реєстрації на ЗНО-2021

 28-29 січня 2021 року в Тернопільському ОКІППО на платформі  Google  Meet  були проведені інструктивно-методичні наради щодо реєстрації  на зовнішнє незалежне оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти. У заходах взяли участь особи, які координують питання підготовки та проведення ЗНО на рівні територіальних громад області, особи, які координують питання реєстрації на ЗНО в закладах професійно-технічної та фахової передвищої освіти області, представники єдиних пунктів реєстрації на ЗНО.

Заступник директора Юрій Шайнюк ознайомив учасників наради з нормативно-правовим забезпеченням зовнішнього незалежного оцінювання та державної підсумкової атестації 2021 року. Він детально проаналізував вимоги до реєстрації на ЗНО, акцентувавши увагу на створенні та оформленні реєстраційної картки, формуванні пакета реєстраційних документів. Також було проаналізовано можливості внесення змін до персональних даних абітурієнтів, реєстрації осіб з особливими потребами (ПРЕЗЕНТАЦІЯ).

Завідувач центру моніторингу якості освіти, ЗНО та аналітичної діяльності Людмила Онищук зосередила увагу учасників заходів на особливостях ЗНО-2021. Зокрема, йшлося про збільшення кількості навчальних предметів для складання державної підсумкової атестації та обрання максимально кількості предметів ЗНО. Детально було проаналізовано використання двох сертифікаційних робіт з української мови/мови і літератури та  з математики/математики (завдання рівня стандарту) (ПРЕЗЕНТАЦІЯ).

Доповідачі наголосили учасникам нарад на важливості проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи в закладах освіти та серед батьківської громадськості з питань організації та проведення ЗНО  і, зокрема, реєстрації учнів/студентів. 

ВІДЕОЗАПИС наради для представників закладів професійно-техічної освіти, фахової передвищої освіти


Детальніше з умовами реєстрації на ЗНО-2021 можна ознайомитися на сайті УЦОЯО.

НАГАДУЄМО! Реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2021 року триватиме з 01 лютого до 05 березня. Керівники закладів освіти зможуть зареєструвати учнів (слухачів, студентів) для складання ДПА у формі ЗНО до 01 березня 2021 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар