04 липня 2019

Відбулися вступні випробування в магістратуру

02 та 04 липня 2019 року в Україні було проведено вступні випробування  (єдиний вступний іспит  та єдине фахове вступне випробування) для вступу на другий (магістерський) рівень вищої освіти за технологіями ЗНО.
На єдиний вступний іспит (ЄВІ) з іноземних мов у пункти тестування, створені на базі восьми  закладів загальної середньої освіти м. Тернополя та одного закладу вищої освіти, з’явилися 1568 вступників до магістратури, що становить 85% від загальної кількості зареєстрованих. 
Участь у єдиному фаховому вступному випробуванні (ЄФВВ), що проводилося на базі юридичного факультету Тернопільського національного економічного університету, взяли 189 осіб (91 % від загальної кількості зареєстрованих). 

Вступники, які не змогли взяти участь в основній сесії вступних випробувань  через причини, які не залежали від їхніх дій і волі, можуть зареєструватися для участі у додатковій сесії. Для цього необхідно упродовж 3 календарних днів (з урахуванням дня проведення тестування) подати до регіонального центру документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії, та відповідну заяву. Рішення про допуск вступника до участі в додатковій сесії ухвалюється регламентною комісією.
Результати тестів будуть розміщені на інформаційних сторінках вступників «Кабінет учасника ЄФВВ/ЄВІ» не пізніше ніж через 14 календарних днів із дня проведення тесту.

v     єдине фахове вступне випробування – це форма вступного випробування за технологією ЗНО з права та загальних навчальних правничих компетентностей для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня вищої освіти (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста)

v     єдиний вступний іспит – це форма вступного випробування за технологією ЗНО з іноземної (англійської, або німецької, або французької, або іспанської) мови для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня вищої освіти (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста)

Немає коментарів:

Дописати коментар