02 липня 2019

Підготовка персоналу пунктів тестування до проведення вступних випробувань

1 липня 2019 року на базі Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №24 працівниками Тернопільського ОКІППО  та  Тернопільського методичного центру НОІМ проведено практичні заняття для персоналу пунктів тестування.
Учасниками занять були  старші інструктори, інструктори та чергові, залучені до проведення єдиного вступного іспиту (ЄВІ) та єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) для вступу на другий (магістерський) рівень вищої освіти.
Заступник директора ТОКІППО Шайнюк Ю.Ч. ознайомив присутніх із особливостями роботи пунктів тестування, проаналізував нестандартні ситуації, що можуть виникнути під час проведення вступних випробувань. Методисти Онищук Л.З., Олійник О.Й., Трофимчук А.В. покроково проаналізували технологічні карти, за якими працюватимуть старші інструктори, інструктори та чергові на єдиному вступному іспиті та єдиному фаховому вступному випробуванні.
В Тернопільській області єдиний вступний іспит з іноземних мов (англійської, французької, німецької та іспанської) складатимуть 1846 вступників, а єдине фахове вступне випробування (ТЗНПК та право) – 207 вступників. Проводитимуть основну сесію тестування для вступу на другий (магістерський) рівень вищої освіти більше 300 підготовлених осіб – персоналу пунктів тестування.

НАГАДУЄМО: вступні випробування для вступу на другий (магістерський) рівень вищої освіти відбудуться 02 липня (ЄВІ) та 04 липня (ЄФВВ). Запрошення можна віддрукувати на інформаційних сторінках вступників «Кабінет учасника ЄФВВ/ЄВІ».


Немає коментарів:

Дописати коментар