13 березня 2019

Інструктивно-методична нарада з питань проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання

12 березня 2019 року в Тернопільському ОКІППО відбулася інструктивно-методична нарада працівників методичних служб, відповідальних за зовнішнє незалежне оцінювання, та відповідальних за пункти пробного тестування з питань проведення в області пробного ЗНО.
В нараді взяли участь директор Івано-Франківського РЦОЯО Б.М.Томенчук, директор  Тернопільського ОКІППО О.М.Петровський, заступник директора ІФРЦОЯО І.Л.Любінець,  заступник директора ТОКІППО Ю.Ч.Шайнюк, начальник  методичного відділу ІФРЦОЯО З.І.Гарасимчук, в.о. завідувача центру моніторингу якості освіти, ЗНО та аналітичної діяльності ТОКІППО Л.З.Онищук, методист центру О.Й.Олійник.
Із вітальним словом до учасників наради звернувся директор Тернопільського ОКІППО О.М.Петровський. Він наголосив на важливості впровадження ЗНО в умовах реформування української освіти.
З подякою за щорічну якісну організацію та проведення ЗНО в пунктах тестування Тернопільської області до присутніх звернувся директор Івано-Франківського РЦОЯО Б.М.Томенчук.
 Заступник директора з питань моніторингу якості освіти та ЗНО Тернопільського ОКІППО Ю.Ч.Шайнюк та начальник  методичного відділу Івано-Франківського РЦОЯО З.І.Гарасимчук акцентували увагу присутніх на підготовці пунктів пробного тестування, навчанні залученого персоналу.
Відповідальні за пункти пробного тестування отримали контейнери з аудиторними пакетами та допоміжні матеріали, необхідні для  проведення пробного ЗНО.




НАГАДУЄМО графік проведення пробного ЗНО-2019:
16 березня  – українська мова та література;
23 березня – математика, історія України, іноземні мови, хімія, фізика, біологія, географія.

Учасникам пробного ЗНО з собою необхідно мати: документ, що посвідчує особу, запрошення, квитанцію про оплату.


Немає коментарів:

Дописати коментар