14 лютого 2019

Апробація завдань зовнішнього незалежного оцінювання в закладах освіти

На виконання наказу Українського центру оцінювання якості освіти від 07.12.2018 №178 «Про підготовку та проведення апробації завдань зовнішнього незалежного оцінювання у лютому-березні 2019 року» у  закладах освіти Тернопільської області проводиться апробація завдань зовнішнього незалежного оцінювання з української мови, української літератури, історії України, математики, фізики, хімії, біології, географії, французької та німецької мов.
Мета – формування банку якісних тестових завдань, які будуть використовуватися на зовнішньому незалежному оцінюванні у наступні роки.
Учасниками апробації є 1350 учнів закладів загальної середньої освіти та студентів закладів вищої освіти, що здобувають у поточному навчальному році загальну середню освіту. З поміж інших буде проведено апробацію завдань з французької мови, що перевіряють розуміння мови на слух (аудіювання).

З метою якісної організації та проведення апробації завдань зовнішнього незалежного оцінювання 11 лютого 2019 року методистами центру моніторингу якості освіти, ЗНО та аналітичної діяльності Тернопільського ОКІППО спільно із заступником директора Ю.Шайнюком було проведено інструктивно-методичну нараду у формі вебінару з відповідальними за ЗНО в районах /містах /ОТГ та  уповноваженими представниками Івано-Франківського РЦОЯО в аудиторіях.

Переглянути запис вебінару можна ТУТ

Немає коментарів:

Дописати коментар