16 квітня 2018

Інструктивно-методична нарада з питань організації та проведення моніторингового дослідження у початкових класах

13 квітня 2018 року у Тернопільському ОКІППО відбулася інструктивно-методична нарада у формі вебінару «Особливості організації та проведення першого циклу моніторингового дослідження стану сформованості читацької та математичної компетентностей випускників початкової школи 2018 року у Тернопільській області». У нараді взяли участь інструктори моніторингового дослідження, представники закладів освіти-учасників дослідження.
Заступник директора ТОКІППО Шайнюк Ю.Ч., завідувач центру моніторингу якості освіти, ЗНО та інформаційно-аналітичної, видавничої діяльності Онищук Л.З., методист центру Олійник О.Й. детально ознайомили учасників заходу із програмою проведення моніторингового дослідження в закладах освіти Тернопільщини.
Шайнюк Ю.Ч. наголосив на важливості дотримання вибірки учасників моніторингу та мотиваційній готовності учнів 4-их класів-учасників дослідження.
Онищук Л.З. ознайомила учасників наради з інструктивними матеріалами, детально проаналізувала Технологічну карту інструктора під час проведення моніторингового дослідження стану сформованості читацької та математичної компетентностей випускників початкової школи.

Олійник О.Й. акцентувала увагу на врахуванні вікових особливостей четвертокласників, наголосивши на ролі вчителя закладу освіти в організації та проведенні моніторингового дослідження.

Немає коментарів:

Дописати коментар