21 березня 2018

Дано старт пробному ЗНО-2018!

20 березня 2018 року в Тернопільському ОКІППО відбулася інструктивно-методична нарада методистів РМК (ММК, ТКМЦ), відповідальних за зовнішнє незалежне оцінювання, та відповідальних за пункти пробного тестування з питань проведення в області пробного ЗНО.
В нараді взяли участь директор Тернопільського ОКІППО О.М.Петровський,  заступник директора з питань моніторингу якості освіти та ЗНО Ю.Ч.Шайнюк, начальник  методичного відділу Івано-Франківського РЦОЯО З.І.Гарасимчук, завідувач центру моніторингу якості освіти, ЗНО та інформаційно-аналітичної, видавничої діяльності Л.З.Онищук, методист центру О.Й.Олійник.
Із вітальним словом до учасників наради звернувся директор Тернопільського ОКІППО О.М.Петровський. Він наголосив на особливому значенні ЗНО в умовах реформування української освіти, важливості дотримання безпечних умов праці для учасників пробного ЗНО.

Заступник директора з питань моніторингу якості освіти та ЗНО Тернопільського ОКІППО Ю.Ч.Шайнюк та начальник  методичного відділу Івано-Франківського РЦОЯО З.І.Гарасимчук акцентували увагу присутніх на окремих питаннях організації та проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання в Тернопільській області. Зокрема, йшлося про підготовку пунктів пробного тестування, навчання персоналу пунктів проведення пробного ЗНО у 2018 році. Було звернуто особливу увагу на роботу в аудиторіях з використанням аудіовідтворювальних засобів під час аудіювання з іноземних мов.
Відповідальні за пункти пробного тестування отримали контейнери з аудиторними пакетами та допоміжні матеріали, необхідні для  проведення пробного тестування.

НАГАДУЄМО графік проведення пробного ЗНО-2018:
24 березня  – українська мова та література;
31 березня – математика, історія України, іноземні мови, хімія, фізика, біологія, географія.

Учасникам пробного ЗНО з собою необхідно мати : паспорт, запрошення, квитанцію про оплату.

Немає коментарів:

Дописати коментар