13 травня 2022

Національний мультипредметний тест: календар проведення

Наказом Міністерства освіти і науки України від 12 травня 2022 року № 434 затверджено календарний план організації та проведення у 2022 році національного мультипредметного тесту (НМТ). Нагадаємо, що НМТ – це тест для вступу на бакалаврський (магістерський для медиків) ступінь закладів вищої освіти у 2022 році.

Тестування проходитиме в три сесії:

основна: 18 липня – 10 серпня;

додаткова: 16–20 серпня;

спеціальна: 12–16 вересня.

Для того, щоб мати змогу взяти участь у НМТ зареєстровані особи мають обов’язково  на своїй Інформаційній сторінці  з 20 травня до 7 червня підтвердити бажання проходити тестування й обрати із запропонованого переліку назву населеного пункту, у якому (або поблизу з яким) планують перебувати в період проведення НМТ. Випускники, які у визначений період не підтвердять своєї участі в НМТ, на жаль, не зможуть скласти тестування. З 21 червня до 7 липня потрібно повторно обрати назву населеного пункту, де буде зручно проходити НМТ.

Ті особи, котрі не матимуть змоги прибути до тимчасових екзаменаційних центрів під час основної сесії, зможуть пройти тестування під час додаткової або спеціальної сесій.

Випускникам важливо періодично заходити на свої Інформаційні сторінки, щоб не пропустити повідомлення від Українського центру оцінювання якості освіти.

Немає коментарів:

Дописати коментар