29 квітня 2022

Пройди демонстраційний варіант НМТ

Національне мультипредметне тестування відбуватиметься в комп’ютерному форматі. Сьогодні пропонуємо вам потренуватися виконувати завдання демонстраційного варіанта тесту в спеціальному онлайн-середовищі Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти. 

Зауважте, що інтерфейс запропонованого тестувальника відрізняється від того, який буде на реальному НМТ, однак за структурою, типами завдань, тривалістю їх виконання демонстраційний варіант аналогічний до вступного тесту. 

Ви матимете 90 хвилин, упродовж яких потрібно буде виконати 60 завдань із трьох навчальних предметів: 

  • української мови (завдання 1–20); 
  • математики (завдання 21–40); 
  • історії України (завдання 41–60). 

Як під час виконання демонстраційного тесту, так і під час реального тестування ви зможете вибирати послідовність виконання завдань, за потреби повертатися до того чи того завдання, змінювати варіант відповіді, а після завершення роботи над тестом отримаєте результати тестування за кожен блок завдань НМТ. 

Перед початком виконання завдань просимо вас правдиво відповісти на 4 запитання про себе, адже ці відповіді допоможуть зібрати важливу для нас статистичну інформацію. Нині багато потенційних учасників одночасно використовують тестувальник, тому можуть мати місце певні затримки із його роботою, не хвилюйтеся: упродовж реального тестування такого не буде, адже кількість одночасних користувачів організатори будуть обмежувати.  Якщо ви не змогли відкрити тестувальник, спробуйте скористатися іншим браузером, а також перевірте налаштування систем безпеки на вашому комп’ютері.

Під час реального тестування у вас буде змога використовувати  довідкові матеріали з математики, тож і тепер рекомендуємо працювати над завданням з опертям на них. 

Якщо у вас наразі повільний інтернет або немає можливості працювати протягом 90 хвилин за комп’ютером –  завантажте файл із  демонстраційним варіантом НМТ, виконайте завдання і звірте свої відповіді з правильними. 

Немає коментарів:

Дописати коментар