03 листопада 2020

Готуємось до ЗНО-2021: характеристики сертифікаційних робіт

На сайті УЦОЯО опубліковано характеристики сертифікаційних робіткритерії оцінювання завдань відкритої форми з розгорнутою відповіддю та програми зовнішнього незалежного оцінювання. Пропонуємо ознайомитися з інформацією, яка допоможе майбутнім учасникам підготуватися до проходження зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року.

У характеристиці сертифікаційної роботи з певного навчального предмета зазначено структуру тесту, кількість та типи завдань, наведено схему нарахування тестових балів і кількість балів, які можна отримати, правильно виконавши всі завдання тесту. Також зазначено час, відведений на його виконання. Докладне ознайомлення з інформацією, поданою в характеристиці сертифікаційної роботи, допоможе раціонально розподілити час для виконання її завдань та виробити власну стратегію ефективної роботи під час проходження зовнішнього незалежного оцінювання.

Українська мова Українська мова і література Математика Математика (рівень стандарту) Історія України Фізика Англійська мова Французька мова Німецька мова Іспанська мова Біологія Географія Хімія


Немає коментарів:

Дописати коментар