11 червня 2020

Онлайн-нарада щодо організації та проведення пробного зовнішнього незалежного тестування

10 червня 2020 року центр моніторингу якості освіти, ЗНО та аналітичної діяльності ТОКІППО спільно із заступником директора Шайнюком Ю.Ч. провели нараду в онлайн-режимі для методистів РМК/ММК, ТКМЦ, відповідальних за округи тестування, відповідальних за пункти пробного тестування «Актуальні питання організації та проведення пробного зовнішнього незалежного тестування».
 Під час онлайн-зустрічі йшлося про особливості проведення пробного тестування в умовах пандемії Covid-19. Зокрема, Шайнюк Ю.Ч. наголосив на важливості дотримання усіма учасниками та персоналом, залученим до проведення ПроЗНО, Постанови Головного санітарного лікаря України.
Було детально проаналізовано зміни до Регламенту роботи пункту пробного ЗНО, зосереджено увагу на особливостях роботи кожної категорії персоналу, залученого до проведення ПроЗНО в період карантину.
Методичні працівники були повідомлені про необхідність отримання антисептичних засобів для пунктів пробного ЗНО, а також своєчасність повернення в ТОКІППО  матеріалів роботи пункту тестування.

Учасники наради отримали вичерпну та змістовну інформацію з питань організації та проведення пробного тестування у 2020 році, зважаючи на виклики, зумовлені карантинними обмеженнями.

Немає коментарів:

Дописати коментар