25 червня стартує основна сесія зовнішнього незалежного
оцінювання.
Аби уникнути скупчення біля входу до пункту тестування
допуск учасників до пункту розпочнеться о 9:50 і триватиме до 10:50. У
запрошенні-перепустці зазначено проміжок часу, протягом якого учасникові ЗНО
рекомендовано прибути до пункту тестування і пройти процедуру допуску.
Процедура допуску до пункту тестування передбачає
проходження термометрії й ідентифікації учасників ЗНО.
Звертаємо увагу учасників ЗНО, що для входу в пункт тестування потрібно
обов’язково подати три документи:
- оригінал Сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання;
- паспорт або інший документ, серію (за наявності) та номер якого зазначено у Сертифікаті;
- запрошення-перепустку для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні, яке учасники мають самостійно роздрукувати з інформаційної сторінки.
Для участі в ЗНО учасник / учасниця має своєчасно прибути до
пункту тестування, взяти з собою зазначені вище документи, дотримуючись
рекомендацій, пройти процедуру допуску до пункту тестування.
Учасника / учасницю ЗНО не допустять до пункту ЗНО у разі:
- непред’явлення Сертифіката; документа, що посвідчує особу; нотаріально засвідченого перекладу українською мовою документа (для осіб, які пред’являють документ, оформлений іноземною мовою);
- запізнення.
Радимо взяти із собою 2–3 ручки з чорнилом насиченого
чорного кольору та пляшечку з питною водою без етикетки, засоби індивідуального
захисту, які учасник ЗНО зможе покласти на свій робочий стіл і за потреби
скористатися.
Нагадуємо, що під час проходження тесту абітурієнт не може
мати при собі будь-яких засобів зв’язку, пристроїв зчитування, оброблення,
збереження та відтворення інформації, друкованих і рукописних матеріалів, що не
передбачені процедурою тестування.
Речі, що не передбачені процедурою зовнішнього оцінювання
учасники ЗНО залишають у спеціально відведеному місці, на яке вкаже інструктор
в аудиторії тестування.
Щиро бажаємо кожному учаснику, кожній учасниці в безпечних
умовах показати свій найвищий результат на ЗНО.
Немає коментарів:
Дописати коментар