13 березня 2020

Відбувся тренінг «Організація внутрішнього моніторингу результатів навчання здобувачів освіти»

12 березня 2020 року центром моніторингу якості освіти, ЗНО та інформаційно-аналітичної діяльності Тернопільського ОКІППО спільно із відділом освіти Бережанської районної держадміністрації проведено тренінг для директорів закладів загальної середньої освіти, заступників директорів з навчально-виховної роботи Бережанського району.
Мета тренінгу – підвищення рівня управлінської компетентності керівників закладів загальної середньої освіти, з питань організації та проведення внутрішкільного моніторингу якості освіти.
З вітальним словом до учасників зібрання звернувся в.о. завідувача Бережанським методичним кабінетом Бич В.В. Він зосередив увагу присутніх на поширенні та використанні досвіду закладів освіти району та ОТГ щодо розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти.
Методист центру моніторингу якості освіти, ЗНО та інформаційно-аналітичної діяльності Олійник О.Й. наголосила на  важливості запровадження системи моніторингових досліджень для оцінювання якості діяльності закладу освіти.
Директор Саранчуківського ЗЗСО І-ІІІ ст. Баглай І.С. та заступник директора Карплюк О.І.  поділилися практичним досвідом створення внутрішньої системи моніторингу якості освіти в закладі освіти.
Основну увагу на тренінгу було зосереджено на автоматизації процесу збору та аналізу результатів навчальних досягнень здобувачів освіти . Під керівництвом методиста, в.о. завідувача центру моніторингу якості освіти, ЗНО та інформаційно-аналітичної діяльності ТОКІППО Онищук Л.З. учасники заходу удосконалювали навички використання табличного редактора Microsoft Excel в аналітичній діяльності керівника закладу освіти.
Тренінг пройшов у довірливій, щирій, творчій атмосфері.
На завершення учасники  отримали сертифікати за освітньою програмою короткострокового  підвищення кваліфікації (6 годин).

Немає коментарів:

Дописати коментар