24 січня 2020

Освіта Тернопільщини в цифрах і фактах

Представляємо освітянській спільноті та широкій громадськості результати  ІІІ етапу регіонального моніторингового дослідження, проведеного центром моніторингу якості освіти, ЗНО та аналітичної діяльності у листопаді 2019 року, “Освіта Тернопільщини в цифрах і фактах”. У дослідженні проаналізована шкільна мережа області, її вартість для держбюджету.
Ключовими даними для дослідження послугували конкретні дані  про мережу закладів загальної середньої освіти станом на 01.09.2019 року у Тернопільській області.
Досліджено чисельність закладів загальної середньої освіти у Тернопільській області з 2017 по 2019 роки, а також кількість шкіл, діяльність яких призупинено за ці роки.
Представлено загальну кількість педагогічних працівників у закладах освіти області за 3 роки та загальну кількість учнів у них. Проаналізовано кількість учнів 4, 9, 11 класів за 2 роки, а також витрати на 1 учня у порівнянні за 3 роки.
У результатах регіонального моніторингового дослідження висвітлені заклади освіти області, яким у поточному році понижено ступінь з ІІІ на ІІ та з ІІ на І, а також ті заклади освіти, яким у 2020 році планується пониження ступеня.

Немає коментарів:

Дописати коментар