30 січня 2020

Реєстрація на ЗНО-2020 для студентської молоді

У 2020 році учні (слухачі) закладів професійної (професійно-технічної) освіти, студенти закладів вищої освіти, які у поточному році здобудуть повну загальну середню освіту,   складатимуть державну підсумкову атестацію у формі ЗНО з трьох предметів: української мови, математики або історії України (за вибором) і третій предмет (за вибором).
Питанням реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання студентської молоді були присвячені методичні заходи, проведені за участі заступника директора Тернопільського ОКІППО Юрія Шайнюка.
28 січня 2020 року у Технічному коледжі ТНТУ відбулася інструктивно-методична нарада для представників закладів вищої освіти, які відповідають за реєстрацію студентів, а  29 січня 2020 року на базі навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Тернопільській області -  для представників закладів професійної (професійно-технічної) освіти, які відповідають за реєстрацію учнів (слухачів). 
Заступник директора інституту Юрій Шайнюк ознайомив присутніх з нормативно-правовим забезпеченням проведення державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році. Він представив програму реєстрації на ЗНО, акцентувавши увагу на створенні та оформленні реєстраційної картки, формуванні пакета реєстраційних документів. Також було проаналізовано можливості внесення змін до персональних даних абітурієнтів, реєстрації осіб з особливими потребами.
Учасники нарад отримали відповіді на численні запитання щодо організації та проведення ЗНО-2020.


Нагадуємо, що реєстрація на основну сесію ЗНО триватиме з 03 лютого до 24 березня 2020 року Керівники закладів освіти зможуть зареєструвати учнів (слухачів, студентів) для проходження державної підсумкової атестації у формі ЗНО до 17 березня 2020 року.. Зміни до реєстраційних даних можна буде внести до 24 березня 2020 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар