08 січня 2020

Реєстрацію на пробне ЗНО-2020 розпочато!


ВАЖЛИВО!
1. Реєстрація учасників ПРОБНОГО ЗНО здійснюється тільки через мережу Інтернет з 03 січня до 24 січня 2020 року.
2. Заява на ПРОБНЕ ЗНО видруковується за допомогою WEB-сторінки ПЗНО після заповнення форми заяви. У ній вказується перелік обраних предметів, мови тестування, час початку тестування, коди реєстрації та території тестування.
3. РЦОЯО наполегливо рекомендує вказувати у заяві дійсний номер мобільного телефону та не змінювати його до моменту завершення ПРОБНОГО ЗНО.
4. Квитанція на оплату, в якій вказана вартість тестування, видруковується разом із заявою на ПРОБНЕ ЗНО.
5. Квитанцію про оплату слід отримати в банку після оплати послуги.
6. Квитанція про оплату вважається підтвердженням ознайомлення та згоди учасника з умовами проходження ПРОБНОГО ЗНО.
7. У разі неучасті особи у ПРОБНОМУ ЗНО сплачені кошти не повертаються.
8. У випадку пункту 7 за особою залишається право отримати примірник тестового комплекта у триденний термін за адресою, вказаною у запрошенні (реєстраційній картці).
9. Запрошення (реєстраційна картка) роздруковується з інформаційної сторінки “Особистий кабінет учасника ПРОБНОГО ЗНО” на сайті ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОГО регіонального центру після 02 березня 2020 року. У ньому вказується інформація про пункт(-и) ПРОБНОГО ЗНО.
10. РЦОЯО залишає за собою право змінити територію проходження ПРОБНОГО ЗНО, якщо на обраній Замовником території загалом буде замовлено менше 20 тестувань, повідомивши попередньо про таку зміну Замовника.
11. Учасник ПРОБНОГО ЗНО зможе зареєструватися тільки на один предмет з переліку запропонованих на 28.03.2020!
12. ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Електронний лист з інформацією про логін і пін-код може потрапити у SPAM-повідомлення. Перевіряйте вхідні листи та SPAM-повідомлення!


Немає коментарів:

Дописати коментар