04 грудня 2019

Особливості проведення ЗНО з математики випускників закладів професійної освіти в 2020 році

03 грудня 2019 року у приміщенні ДНЗ «Тернопільський центр професійно-технічної освіти» відбувся семінар-тренінг методичного об’єднання викладачів математики закладів професійно-технічної освіти з питання «Особливості проведення ЗНО з математики у 2020 році». Мета заходу полягала у наданні методичної допомоги викладачам математики для забезпечення належного рівня підготовки учнів цих закладів до зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року.
Відкрила захід Депутат Н.С., методист навчально-методичного центру професійно-технічної освіти в Тернопільській області, яка привернула увагу учасників зібрання до питання ДПА з математики випускників закладів професійної освіти.
Онищук Л.З., завідувач центру моніторингу якості освіти, ЗНО та аналітичної діяльності ТОКІППО охарактеризувала  новації ЗНО-2020 у деталях, а також ознайомила педагогів із результатами ЗНО учнів області з математики за минулий рік.
Про особливості проведення ДПА з математики для учнів закладів професійної освіти, які в 2020 році завершують здобуття повної загальної середньої освіти розповіла Іванюк Т.Г., методист ТОКІППО. Тетяна Георгіївна надала методичні рекомендації для якісної  підготовки учнів до виконання завдань сертифікаційної роботи.

У формі методичного діалогу викладачі математики закладів професійної освіти обговорили шляхи підвищення ефективності підготовки учнів до державної  підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання з математики та визначили пріоритетні напрямки роботи з даного питання. Особливий інтерес у присутніх викликала практична частина з елементами  тренінгу «Психолого-педагогічні підходи до роботи над тестовими завданнями сертифікаційної роботи ЗНО з математики».

Немає коментарів:

Дописати коментар