18 березня 2019

Відбулося пробне ЗНО з української мови і літератури


16 березня 2019 року в Україні відбулося пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури.
Зокрема, тестування проводилося в 24 пунктах тестування Тернопільської області, в 362 аудиторіях. В ньому взяв участь 5201 учасник із 5307 зареєстрованих, що становить 98%. В Гусятинському, Заліщицькому та Підволочиському районах явка учасників пробного ЗНО була стовідсоткова. В інших районах та містах обласного значення – явка понад 96 відсотків. Для організації та проведення пробного ЗНО залучено 870 педагогічних та науково-педагогічних працівників, 24 медичних працівників. Охорону та правопорядок в пунктах пробного тестування забезпечували працівники районних, Тернопільського міського відділень Головного управління національної поліції в Тернопільській області.

Звертаємо увагу на те, що учасники пробного ЗНО з 15-ї години 16 березня до 18 березня 2019 року зможуть скористатися онлайн-сервісом «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання», щоб отримати результат пробного ЗНО з української мови і літератури за рейтинговою шкалою 100–200 балів і критеріальною шкалою  1–12 балів.
Ознайомитися з результатами пробного ЗНО та завантажити картку учасника з української мови і літератури можна буде 22 березня 2019 року. Результати проходження пробного тестування зможуть отримати лише ті учасники, які внесуть свої відповіді до сервісу визначення результатів.

Онлайн-сервіс «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання» (для учасників пробного ЗНО з Тернопільської області)

Немає коментарів:

Дописати коментар