06 лютого 2019

Відбулася інструктивно-методична нарада з питань реєстрації на державну підсумкову атестацію у формі ЗНО учнів/студентів закладів професійної (професійно-технічної) та вищої освіти

У 2019 році учні (слухачі) закладів професійної (професійно-технічної) освіти, студенти закладів вищої освіти, які у поточному році здобудуть повну загальну середню освіту,   складатимуть державну підсумкову атестацію у формі ЗНО з української мови та математики або історії України.

Питанням реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання була присвячена інструктивно-методична нарада, яка відбулася  в Тернопільському ОКІППО. У заході  взяли участь представники закладів професійної (професійно-технічної)  та вищої освіти, які відповідають за реєстрацію учнів/студентів.
Заступник директора інституту Шайнюк Ю.Ч. ознайомив присутніх з нормативно-правовим забезпеченням проведення державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання у 2019 році. Він акцентував увагу на особливостях реєстрації на ЗНО/ДПА різних категорій осіб, внесенні змін до персональних даних абітурієнтів. Також було проаналізовано можливості сервісу УЦОЯО «Керівникам закладів освіти».

В.о. завідувача центру моніторингу якості освіти, ЗНО Онищук Л.З. провела практичне знайомство з програмою реєстрації на ЗНО: створенням та оформленням реєстраційної картки, формуванням пакета реєстраційних документів.

Учасники наради отримали відповіді на численні запитання щодо особливостей реєстрації учнів/студентів професійно-технічної та вищої освіти.

 Нагадуємо, що реєстрація на основну сесію ЗНО триває з 05 лютого до 25 березня. Комплекти реєстраційних документів учнів (слухачів, студентів) для проходження державної підсумкової атестації у формі ЗНО керівники закладів освіти надсилають до 18 березня 2019 року. Зміни до реєстраційних даних можна буде внести до 25 березня 2019 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар