23 січня 2019

Інструктивно-методична нарада з питань реєстрації на ЗНО-2019


23 січня 2019 року в Тернопільському ОКІППО відбулася інструктивно-методична нарада за участі начальника методичного відділу Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти З. І. Гарасимчук  щодо реєстрації  на зовнішнє незалежне оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної середньої загальної освіти.
У заході взяли участь методисти РМК, ММК, ОТГ,  відповідальні за зовнішнє незалежне оцінювання, представники закладів професійної (професійно-технічної) та вищої освіти, як
і відповідають за реєстрацію учнів/студентів, представники єдиних пунктів реєстрації на ЗНО.

Заступник директора інституту Ю.Ч. Шайнюк ознайомив учасників наради з нормативно-правовим забезпеченням зовнішнього незалежного оцінювання та державної підсумкової атестації 2019 року. Також він наголосив на важливості інформаційно-роз’яснювальної роботи в закладах освіти та серед батьківської громадськості з питань організації та проведення ЗНО  і, зокрема, реєстрації учнів/студентів.

Начальник методичного відділу ІФРЦОЯО З. І. Гарасимчук ознайомила присутніх з програмою реєстрації на ЗНО-2019. Вона акцентувала увагу на особливостях реєстрації випускників закладів загальної середньої освіти, учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти, студентів закладів вищої освіти.  Було проаналізовано відмінності у  процедурі реєстрації абітурієнтів в залежності від того чи складатимуть вони державну підсумкову атестацію у формі ЗНО чи ні. Йшлося також про реєстрацію осіб з особливими потребами та осіб, у яких відсутні паспортні документи.
(ПРЕЗЕНТАЦІЯ)

Детальніше з умовами реєстрації на ЗНО-2019 можна ознайомитися на сайті УЦОЯО.


Нагадуємо! Реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2019 року триватиме з 05 лютого до 25 березня. Керівники закладів освіти зможуть зареєструвати учнів (слухачів, студентів) для проходження ДПА у формі ЗНО до 18 березня 2019 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар