08 лютого 2018

Інструктивно-методична нарада з питань реєстрації на ЗНО-2018 з представниками ПТНЗ, ВНЗ І-ІІ р.а.

У 2018 році учні (слухачі) закладів професійної (професійно-технічної) освіти, студенти закладів вищої освіти І-ІІ р.а., які у поточному році здобудуть повну загальну середню освіту,  вперше складатимуть державну підсумкову атестацію з української мови у формі ЗНО.
Питанням реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання була присвячена інструктивно-методична нарада, яка відбулася 7 лютого 2018 року в Тернопільському ОКІППО. У заході  взяли участь представники ПТНЗ, ВНЗ І-ІІ р.а., які відповідають за реєстрацію учнів/студентів.
Заступник директора інституту Шайнюк Ю.Ч. ознайомив присутніх з нормативно-правовим забезпеченням зовнішнього незалежного оцінювання 2018 року. Також він наголосив на важливості інформаційно-роз’яснювальної роботи в навчальних закладах з питань організації та проведення державної підсумкової атестації з української мови та зовнішнього незалежного оцінювання, зокрема реєстрації для участі у ЗНО-2018.  
В.о. завідувача центру моніторингу якості освіти, ЗНО Онищук Л.З. провела практичне знайомство з програмою реєстрації на ЗНО: створенням та оформленням реєстраційної картки, формуванням пакету документів.
 Учасники наради отримали відповіді на численні запитання щодо особливостей реєстрації учнів/студентів професійно-технічної та вищої освіти.

Нагадуємо, що реєстрація на основну сесію ЗНО триває з 06 лютого до 19 березня. Зміни до реєстраційних даних можна буде внести до 02 квітня 2018 року.

Обов’язковою умовою реєстрації на тестування є наявність паспорта громадянина України (ID-картка).

Немає коментарів:

Дописати коментар