28 грудня 2017

ІІ заняття Школи професійної майстерності для новопризначених методистів

21 грудня 2017 року відбулося ІІ заняття Школи професійної майстерності для новопризначених методистів, відповідальних за моніторинг якості освіти та зовнішнє незалежне оцінювання.
У ході заходу розглядалися як теоретичні, так і практичні питання.
В.о. завідувача центру моніторингу якості освіти, ЗНО та інформаційно-аналітичної, видавничої діяльності Людмила Зеновіївна Онищук зробила акцент на основних напрямках роботи методиста з питань моніторингу якості освіти та ЗНО.
Олійник Ольга Йосипівна, методист центру моніторингу якості освіти, ЗНО та інформаційно-аналітичної, видавничої діяльності зосередила увагу присутніх  на технології організації та проведення моніторингових досліджень в освіті на регіональному рівні. (Презентація)
Заступник директора інституту з моніторингу якості освіти та ЗНО Юрій Чеславович Шайнюк звернув особливу увагу учасників Школи на роботу з електронними базами Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти та Українського центру оцінювання якості освіти. Він також ознайомив присутніх новопризначених методистів, відповідальних за моніторинг якості освіти та зовнішнє незалежне оцінювання, з новими, актуальними документами щодо зовнішнього незалежного оцінювання 2018 року, дав відповіді на запитання.
Власним досвідом поділилася Мачишина Валентина Михайлівна, методист методичного кабінету м. Чорткова. Вона презентувала тему “Моніторинг – інформаційна база системи управління освітою”.(Презентація)
Практичне заняття провела методист інформаційних технологій методичного кабінету м. Чорткова Воробель Діана Ярославівна. Новопризначені методисти, відповідальні за моніторинг якості освіти та зовнішнє незалежне оцінювання,  мали можливість повправлятися у використанні Google-таблиць для опрацювання даних моніторингових досліджень. (Презентація)

Немає коментарів:

Дописати коментар