10 листопада 2017

Апробація тестових завдань

На виконання наказу Українського центру оцінювання якості освіти від 29.09.2017 № 145 «Про підготовку та проведення апробацій тестових завдань у листопаді-грудні 2017 року» 14-24 листопада 2017 року в загальноосвітніх навчальних закладах Тернопільської області триватиме апробація тестових завдань з  історії України, математики, фізики, хімії, біології, англійської, французької, німецької мов.
Мета – формування банку якісних тестових завдань, які будуть використовуватися на зовнішньому незалежному оцінюванні на наступні роки.
Учасниками апробації стануть 1095 випускників, що здобувають у поточному навчальному році загальну середню освіту, із 106 навчальних закладів області. З поміж інших буде проведено апробацію завдань з французької мови, що перевіряють розуміння мови на слух.

З метою якісної організації та проведення апробації тестових завдань 9 листопада 2017 методистами центру моніторингу якості освіти, ЗНО та інформаційно-аналітичної, видавничої діяльності Тернопільським ОКІППО спільно із заступником директора Ю.Шайнюком було проведено інструктивно-методичну нараду з відповідальними за ЗНО в районі/місті/ОТГ у формі вебінару.

З перебігом вебінару можна ознайомитися ТУТ



Немає коментарів:

Дописати коментар