01 листопада 2017

Учителі зможуть проаналізувати, як виконали завдання ЗНО-2017 їхні учні

УЦОЯО надав школам дані про те, як з кожним завданням ЗНО-2017 справилися їхні випускники. Декілька акцентів:

1. З інформацією можна ознайомитися у кабінеті керівника закладу освіти - https://zno.testportal.com.ua/schools/login. Це той самий кабінет, через який здійснюється реєстрація учнів для складання ЗНО та де завантажуються відомості з результатами ДПА. Якщо забулися паролі, їх можна поновити у Івано-Франківському РЦОЯО.
 2. Дані узагальнено окремому класу, а не учню. Тобто учитель-предметник побачить як з конкретним завданням ЗНО справився увесь клас, а не окремий учень.
3. Окрім інформації про успішність класу, також подано аналогічні показники на рівні району, міста. Для сільських шкіл - на рівні свого району та області. Це дає можливість  може порівняти результат виконання завдання окремого класу, із середнім результатом по району, місту, області.
4. Надані матеріали допоможуть педагогічним працівникам проаналізувати рівень засвоєння учнями навчального матеріалу з відповідної теми та скоригувати процес викладання навчальних предметів. Звичайно це клопітка робота, однак посильна та важлива.

5. Аналіз оприлюднених даних варто проводити послуговуючись програмами ЗНО-2017 року, характеристиками сертифікаційних робіт, а також маючи перед собою завдання тесту. Уся інформація за минулий рік є на сайті у розділі "Предмети ЗНО".

Немає коментарів:

Дописати коментар