22 травня 2017

Останній етап підготовки до ЗНО-2017 завершився!



Відповідно до Календарного плану підготовки та проведення в 2017 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 31.08.2016р. №1055, плану роботи Тернопільського ОКІППО на 2017 рік в Тернопільській області проведено ряд методичних заходів.
11-12 травня 2017 року в Тернопільському ОКІППО відбувся семінар-практикум «Організаційно-методичний супровід проведення ЗНО-2017» з питань організації зовнішнього незалежного оцінювання, проведення інструктажу та навчання осіб, які залучатимуться до підготовки та проведення ЗНО-2017 (відповідальні особи в округах, уповноважені особи, відповідальні за пункти ЗНО, помічники відповідальних за пункти ЗНО). У роботі семінару взяли участь заступник директора ТОКІППО Шайнюк Ю.Ч., начальник методичного відділу ІФРЦОЯО Гарасимчук З.І., завідувач центру моніторингу якості освіти, ЗНО та інформаційно-аналітичної діяльності ТОКІППО Онищук Л.З., методист центру Олійник О.Й.

З 15 травня до 18 травня в округах проведення ЗНО відбулися навчальні заняття/інструктажі з підготовки персоналу пунктів ЗНО (старших інструкторів, інструкторів, чергових). Заняття підготовлені та проведені працівниками методичних кабінетів -  відповідальними особами в округах за участі заступника директора ТОКІППО Шайнюка Ю.Ч., завідувача центру моніторингу якості освіти, ЗНО та інформаційно-аналітичної діяльності ТОКІППО Онищук Л.З., методиста центру Олійник О.Й.
Усі педагогічні працівники, залучені до проведення ЗНО, пройшли належну підготовку та успішно  склали тест-контроль.

Дякуємо педагогам за згоду працювати на пунктах тестування.
БАЖАЄМО УСІМ ПРОВЕДЕННЯ ЗНО-2017 БЕЗ НЕСТАНДАРТНИХ СИТУАЦІЙ!



Немає коментарів:

Дописати коментар