27 квітня 2017

Проведено апробаційне тестування з іноземних мов



Відповідно до наказів Міністерства освіти і науки України та Українського центру оцінювання якості освіти у квітні  2017 року проводиться ІІ  етап апробації нового формату завдань для сертифікаційних робіт зовнішнього незалежного оцінювання з іноземних мов. Необхідність апробації викликана підготовкою до запровадження з 2018 року нового формату тестових завдань зовнішнього оцінювання з розуміння мови на слух для тестів з англійської, іспанської, німецької та французької мов. До апробації заплановано залучити близько 5 тисяч одинадцятикласників з усіх регіонів України.

26 квітня 2017 року  160 випускників тринадцяти загальноосвітніх навчальних закладів Тернопільської області взяли участь в апробаційному тестуванні з англійської та німецької мов.  
У ході апробації випускники склали предметні тести рівня B1 для школярів, які вивчали іноземну мову на рівні стандарту або академічному рівні, і рівня В2 для учнів, які вивчали іноземну на профільному рівні. Учні виконували як завдання традиційних частин тесту – читання, використання мови, так і завдання з аудіювання.

Зичимо успіхів творчому педагогічному колективу навчального закладу та їхнім вихованцям!

Немає коментарів:

Дописати коментар