29 березня 2017

Нарада з питань проведення пробного ЗНО-2017



28 березня 2017 року в Тернопільському ОКІППО відбулася інструктивно-методична нарада з питань проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання.
В нараді взяли участь директор Тернопільського ОКІППО О.М.Петровський,  заступник директора з питань моніторингу якості освіти та ЗНО Тернопільського ОКІППО Ю.Ч.Шайнюк, начальник  методичного відділу Івано-Франківського РЦОЯО З.І.Гарасимчук, завідувач центру моніторингу якості освіти, ЗНО та інформаційно-аналітичної, видавничої діяльності ТОКІППО Л.З.Онищук, методисти РМК (ММК, ТКМЦ), відповідальні за зовнішнє незалежне оцінювання та відповідальні за пункти пробного тестування.
Із вітальним словом до учасників наради звернувся директор Тернопільського ОКІППО О.М.Петровський. Він наголосив на значенні ЗНО для держави, суспільства, важливості дотримання безпечних умов праці для учасників пробного ЗНО.
Заступник директора з питань моніторингу якості освіти та ЗНО Тернопільського ОКІППО Ю.Ч.Шайнюк ознайомив присутніх з результатами засідання комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, яке відбулося 15 березня поточного року.
Завідувач центру моніторингу якості освіти, ЗНО та інформаційно-аналітичної, видавничої діяльності ТОКІППО Л.З.Онищук поінформувала учасників наради про результати реєстрації на ЗНО-2017 в розрізі навчальних предметів, районів/міст.
Начальник  методичного відділу Івано-Франківського РЦОЯО З.І.Гарасимчук акцентувала увагу присутніх на окремих питаннях організації та проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання в Тернопільській області. Зокрема, йшлося про підготовку пунктів пробного тестування, роботу із залученими працівниками до проведення пробного ЗНО у 2017 році.
Відповідальні за пункти пробного тестування отримали контейнери з аудиторними пакетами та допоміжні матеріали, необхідні для  проведення пробного ЗНО.
НАГАДУЄМО графік проведення пробного ЗНО-2017:
1 квітня  – українська мова та література;
8 квітня – математика, історія України, іноземні мови, хімія, фізика, біологія, географія.


Немає коментарів:

Дописати коментар