16 грудня 2016

Матеріали роботи обласного семінару методистів РМК (ММК), ТКМЦ, ОТГ, відповідальних за моніторинг якості освіти (14.12.2016)


Тема: Внутрішкільний моніторинг як умова та засіб реалізації особистісно-зорієнтованої освіти: з досвіду роботи Кременецького РМК.


1. Система моніторингових досліджень як функція підвищення ефективності навчально-виховного процесу і забезпечення якості освіти. (Ляшук Л.І., завідувач Кременецьким РМК)

2. Моніторинг в освіті – сучасний механізм управління якістю освіти. (Шайнюк Ю. Ч., заступник директора)

3. Моніторинг як основний засіб оцінки ефективності освітнього процесу. (Олійник О. Й., методист)

4. Вплив ДПА у формі ЗНО на кількість випускників ЗНЗ, нагороджених золотими та срібними медалями. (презентація)(Онищук Л. З., методист,  в. о. завідувача центру)

5. Моніторинг у роботі методиста районного методичного кабінету. (презентація) (Шегера С.В., методист РМК)

6. Впровадження моніторингу в процес організації методичної роботи у школі.(презентація) (Вербіцька М.М., заступник директора з навчально-виховної роботи  Кременецької ЗОШ- інтернат І-ІІІ ст.)

7. Використання моніторингової карти успішності учнів школи в роботі заступників директорів з навчально-виховної роботи.(презентація) (Шевчук О.С., заступник директора з навчально-виховної роботи  Білокриницької ЗОШ І-ІІІ ст.)

8. Використання  Всеукраїнського інтернет-порталу «Щоденник.uа» для здійснення внутрішкільного моніторингу.(презентація) (Левченко В.М., заступник директора з навчально-виховної роботи  НВК «Старопочаївська ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ»)  

9. Внутрішкільний моніторинг як засіб розвитку обдарованої дитини.(презентація) (Бурлінгас Т.Д., заступник директора з навчально-виховної роботи  Кременецького ліцею ім.У.Самчука)

10. Моніторинг як сучасний засіб управління якістю виховної роботи у школі.(презентація) (Ленчук Л.С., методист РМК)

Практичне заняття

«Карта успіху ділової людини». (Систалюк Т.Я., методист РМК)




Фотогалерея
 

Немає коментарів:

Дописати коментар